Praktisch

Openingstijden

Het tijdschema wordt later bekendgemaakt.

Bereikbaarheid

Het festival wordt georganiseerd op Evenemententerrein 'de Schans' te Lichtenvoorde. Verdere informatie m.b.t. de bereikbaarheid en parkeergelegenheid zal op een later moment hier gecommuniceerd worden.

Richtlijnen vervoer

Als je met auto of taxi reist, gelden de richtlijnen van het RIVM. Draag in de auto een mondkapje als jouw medepassagier geen huisgenoot van jou is. Klik hier voor meer informatie over de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot verkeer en vervoer.

Toegankelijkheid

Ons festivalterrein is grotendeels weiland, waardoor sommige delen oneven en niet goed begaanbaar zijn voor mindervaliden, zeker met slecht weer. Hierop hebben wij geen invloed, maar we proberen het mindervaliden wel op vele andere manieren zo aangenaam mogelijk te maken.

  • Mindervalide-parkeerplaats. Toegang op vertoon van een mindervalide-kaart. Heb je geen kaart, maar denk je wel recht te hebben op toegang tot deze parkeerplaats? Mail naar [email protected].
  • Brede doorgangen. De hoofdentree heeft een brede ingang, voor personen die rolstoelgebonden zijn.
  • Er is een mindervalide-toilet op het festivalterrein.
  • Ons personeel is altijd bereid om te assisteren waar nodig, schroom niet om hem/haar aan te spreken.
  • Verder is het toegangsbeleid rondom eventuele hulpmiddelen, voeding en medicatie opgenomen in onze algemene voorwaarden.

Plattegrond

De plattegrond voor Startschotgala 2021 is nog niet beschikbaar. Zodra deze klaar is, kun je 'm hier vinden.