Informatie

Startschotgala geen doorgang
02-06-2021

Startschotters,

Slecht nieuws in zonnige dagen. Met een snik in onze stem en een steek in de maag delen wij jullie mede dat het Startschotgala definitief wordt afgelast. En dat is zuur. Om meteen met de financiële deur in huis te vallen, kunnen we melden dat het ticketgeld uiterlijk 21 juni automatisch wordt teruggestort op je bankrekening. Hiervoor hoef je dus helemaal niets te doen.

Het organiseren van dit evenement, gelijktijdig met de coronapiek en maatschappelijke onrust, leidde eind april tot een lastige situatie, waarop we het evenement – in overleg met Fieldlab Evenementen – hebben uitgesteld.

Het goede nieuws is dat we nu belanden in een periode met positieve vooruitzichten. Voor Fieldlab is verder onderzoek op een festival niet meer aan de orde. Voor de Feestfabriek komt er dan ook de gelegenheid om een evenement te organiseren zonder maatregelen, maar daarvoor hebben we nog heel even geduld nodig.

We vinden het fantastisch dat jij, na alle commotie van een paar weken gelden, vol vertrouwen en goede moed besloot om je ticket te houden. Dat vertrouwen waarderen we enorm! Het is nu nog te vroeg en we weten niet wanneer wel, maar ergens in het komende najaar hopen we opnieuw een kaartverkoop te kunnen starten voor een ander evenement, maar dan zónder maatregelen. En we hopen dat je er dan bij bent! Nogmaals dank en we wensen je een hele fijne zomer, met veel zon en... een fikse positieve stip aan de horizon.

Groet, namens alle medewerkers van de Feestfabriek Alles Komt Goed BVUpdate Startschotgala
19-04-2021

We krijgen veel vragen met betrekking tot proefevenement ‘Startschotgala’; een Fieldlab evenement welke wij, Feestfabriek Alles Komt Goed BV, mogen produceren en programmeren. We hebben goed contact met Fieldlab Evenementen en gemeente Oost Gelre en volgen alle ontwikkelingen rondom de andere Fieldlabs op de voet. Vanwege de maatschappelijke discussie hebben we besloten om het Startschotgala niet te laten plaatsvinden op 1 mei. We gaan nadenken over de mogelijkheden van dit evenement in de toekomst. Zodra wij hier meer nieuws over hebben brengen wij dit zo snel mogelijk naar buiten.
Natuurlijk levert dit besluit de nodige vragen op wat betreft reeds gekochte kaarten. We komen hier spoedig op terug en zullen onze pagina's updaten zodra we nieuws hebben.

Download de Close App

Beste Startschotgala-gast! Shuffel even wat oude apps aan de kant en maak je scherm vrij voor de Close App! Deze app kan van pas gaan komen tijdens het test-event! Via de Close App gaan wij jou (de organisatoren: Feestfabriek & Fieldlab) voorzien van alle informatie omtrent het evenement. Je ontvangt persoonlijke instructies via de Close App met betrekking tot bijvoorbeeld het testen. Heb je een vraag? Dan vind je er een uitgebreide FAQ en kun je contact opnemen. Ook wordt jouw ticket verstuurd binnen de Close App. Hoe dat werkt? Wanneer je in de ticketshop hebt betaald krijg je in je mail een QR code. Gebruik die QR code in de Close App en zo kun je je ticket downloaden. Vervolgens ontvang je alle andere info die handig is voor dit evenement.

Je vindt de Close App in de iOS App Store en in de Google Play Store.

Partners & sponsoren